×

Γαστρονομική εμπειρία στην πόλη των Ιωαννίνων

ID Δραστηριότητας : 5099
Εύκολο
4 ώρες
Ιαν - Δεκ
Ελάχιστο όριο συμμετοχής: 4 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Εξερευνήστε την πλούσια και ποικιλόμορφη γαστρονομική κουλτούρα των Ιωαννίνων, μιας ιστορικής πόλης στην καρδιά της Ελλάδας. Χτισμένη στην απομακρυσμένη περιοχή της Ηπείρου, τα Ιωάννινα εξυπηρετούσαν πάντα μια ποικιλία γαστρονομικών προτιμήσεων, από τους ορεινούς κατοίκους έως τους εμπόρους και τους τοπικούς αξιωματούχους. Η 4ωρη γαστρονομική μας περιήγηση προσφέρει μια αποκλειστική εμπειρία για ιδιωτικές ομάδες, για εκείνους που αγαπούν να απολαμβάνουν μοναδικές και ποικίλες γεύσεις. Ελάτε μαζί μας για να ανακαλύψετε τα καλύτερα εδέσματα των Ιωαννίνων, συνδυάζοντας τοπικό street food με υψηλή κουζίνα.

Λεπτομέρειες Περιήγησης:

  • Διάρκεια: 4 ώρες
  • Γευστικές Δοκιμές: 6 μοναδικά τοπικά πιάτα
  • Σημείο Συνάντησης: Κεντρικό Ρολόι της πόλης των Ιωαννίνων
  • Μέγεθος Ομάδας: Ιδιωτική ομάδα

Σημεία Ενδιαφέροντος Περιήγησης:

Δοκιμή Μπουγάτσας στο Ρολόι: Ξεκινήστε το ταξίδι σας στο ιστορικό Ρολόι των Ιωαννίνων με μια γεύση μπουγάτσας, μιας αγαπημένης τοπικής πίτας που έρχεται σε γλυκές και αλμυρές ποικιλίες. Ιδανική για πρωινό, αυτή η παραδοσιακή λιχουδιά θέτει τον τόνο για τη γαστρονομική σας περιπέτεια.

Ιστορική Θέα Νοτιοανατολικών Ιωαννίνων: Απολαύστε την πρώτη γεύση ιστορίας των Ιωαννίνων με μια γραφική θέα προς τη νοτιοανατολική πλευρά της πόλης. Μάθετε για το παρελθόν της πόλης ενώ απολαμβάνετε τις γεύσεις της.

Πλατέα Τυριών με Τσίπουρο: Δοκιμάστε μια επιλογή από τοπικά τυριά, γνωστά για τις μοναδικές τους γεύσεις που επηρεάζονται από τα πλούσια βότανα και το υψηλής ποιότητας γάλα της περιοχής. Συνοδέψτε τα τυριά με τσίπουρο, το τοπικό απεριτίφ, για μια αυθεντική εμπειρία Ιωαννίνων.

Ελληνικό Street Food – Γύρος: Απολαύστε γύρο, το εμβληματικό ελληνικό street food. Αυτό το νόστιμο πιάτο περιλαμβάνει λεπτές φέτες ψητού κρέατος με τζατζίκι, όλα τυλιγμένα σε μια ζεστή πίτα.

Σουβλάκι Αρνιού: Δοκιμάστε σουβλάκι αρνιού, ένα δημοφιλές street food που αποτελείται από μαριναρισμένα κομμάτια κρέατος περασμένα σε ξύλινα σουβλάκια και ψημένα πάνω από κάρβουνα. Αυτό το γευστικό κεμπάπ είναι απαραίτητο να δοκιμάσετε στα Ιωάννινα.

Σύγχρονη Τοπική Κουζίνα: Ζήστε καινοτόμα πιάτα που συνδυάζουν παραδοσιακά τοπικά υλικά και συνταγές με σύγχρονες μαγειρικές τεχνικές. Ανακαλύψτε πώς οι σεφ των Ιωαννίνων ανανεώνουν τις τοπικές γεύσεις.

Τοπικό Γλυκό – Σιροπιαστά: Ολοκληρώστε την περιήγησή σας με σιροπιαστά, ένα απολαυστικό τοπικό γλυκό φτιαγμένο με λεπτά φύλλα ζύμης, ξηρούς καρπούς και ένα μείγμα σιροπιού, λεμονιού και νερού. Αυτή η γλυκιά λιχουδιά είναι το ιδανικό τέλος για το γαστρονομικό σας ταξίδι.

Ελάτε μαζί μας στην γαστρονομική περιήγηση "Γεύσεις των Ιωαννίνων" και βυθιστείτε στις γαστρονομικές απολαύσεις αυτής της μαγευτικής ελληνικής πόλης. Κλείστε την ιδιωτική σας περιήγηση σήμερα και γευτείτε τα καλύτερα των Ιωαννίνων!


Περιλαμβάνεται

• Ιδιωτικό γκρουπ
• Προσωπικός ξεναγός γκρουπ,
• 6 δοκιμές διαθέσιμες
• ΦΠΑ 24%

Μην ξεχάσω

• Ανετα ρούχα και παπούτσια ανάλογα με την εποχή και τις συνθήκες
• Παρακαλούμε ενημερώστε μας για οποιαδήποτε αλλεργία σε φαγητά
• Η δραστηριότητα θα είναι με τα πόδια
Πολιτική ακύρωσης

Πολιτική ακύρωσης

 

  • Ακύρωση 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Επιστροφή του ποσού της κράτησης σας στο ακέραιο.
  • Ακύρωση μεταξύ 24 με 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
  • Ακύρωση 24 ωρών ή αργότερα είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο.


  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Loading...

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Ιωάννινα

Διεύθυνση: Ιωάννινα

Σημειώσεις: Το ραντεβού μας είναι στο φημισμένο Κεντρικό Ρολόι των Ιωαννίνων, στην πλατεία ρολογιού των Ιωαννίνων.

Δείτε επίσης

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.